facebook

ПОСЛЕДНИ СДЕЛКИ

Ubuy Bulgaria
Водещ международен магазин за онлайн пазаруване за луксозни марки и първокласни продукти в Bulgaria


Ubuy Bulgaria е сред най-големите уебсайтове за онлайн пазаруване за електронна търговия, които осигуряват доставка по целия свят на международни продукти. Удобна за потребителя, динамична и надеждна платформа за пазаруване, която предлага изключително добре проектирани и структурирани услуги. Това е дестинация за онлайн пазаруване на едно гише, която позволява на всеки клиент да пазарува марки от висок клас и първокласни продукти от задграничния пазар, които трудно се намират на местно ниво. Този магазин съдържа невероятна колекция от най-новите местни, както и световни марки онлайн, които няма да намерите лесно другаде. Грабнете най-добрите оферти за онлайн пазаруване и отстъпки, когато пазарувате онлайн от платформата за електронна търговия на Ubuy с множество магазини. Използвайки модерни технологии и подобрени системи за сигурност, ние гарантираме богато трансгранично пазаруване на всеки етап от процеса на вашата поръчка. Купувайте вносни артикули от разнообразни продуктови категории, налични в този онлайн магазин на световни марки. The most popular categories for you to choose from are Мода и бижута, Електроника, Мобилни телефони и аксесоари, Бебета и малки деца, Стоки за дома, Парфюми и аромати, Красота и лична грижа, Спорт и инструменти, Багаж и и оборудване за пътуване, Книги, Автомобили, Хранителни стоки и гурме, Здраве и домакинство, Инструменти и подобрения в дома , Офис продукти.  

Популярни категории
Най-продаваните продуктови категории в Ubuy Bulgaria


Изберете да пазарувате от популярните продуктови категории на Ubuy като електроника, мобилни телефони и аксесоари, кухня и трапезария, книги и офис продукти.. Вземете предпочитаните от вас вносни продукти от тези категории.. Налични са различни филтри за търсене на желаните от вас маркови продукти и за пазаруване по бърз и ефективен начин.. Вземете продукти с глобална марка, доставени лесно до прага ви.  


Ние предлагаме най-добрите оферти за онлайн пазаруване за всички електронни артикули като телевизия и видео, домашно аудио и музика, камери и дронове, носими устройства и електронни аксесоари, които отговарят не само на вашите нужди, но и на вашия бюджет. Разполагаме с широка гама от мобилни телефони, лаптопи, телевизори и т.н., като последните актуализирани оферти и отстъпки са налични през цялата година. Висококачествените продукти и услуги ви осигуряват блажено онлайн пазаруване.

Показване на повече

Ubuy е един от най-добрите онлайн магазини за пазаруване, който предлага колекция от чанти, рокли, козметика, бижута, дънки, тениски и обувки, които се предлагат в различни размери, форми, цветове и дизайни, за да осигурят максимална наслада на клиентите. Полагат се специални грижи, за да се гарантира, че до вас достигат само най-добрите продукти. Изглеждайте очарователно и прекрасно с нашата гама от популярни модни продукти, достъпни с едно натискане на бутон.

Показване на повече

Нашата екзотична гама от парфюми от различни първокласни марки се предлага в различни аромати, за да стимулира сетивата ви и да ви накара да се почувствате страхотно. Те подобряват настроението ви и ви карат да се чувствате по-уверени и по-добре в собствената си кожа. Опитайте нашите парфюми, с които ще поглезите сетивата си, ще бъдете забелязвани, където и да отидете, и ще впечатлявате!!

Показване на повече

Вземете най-новите онлайн оферти и най-добрите оферти за мобилни телефони и аксесоари в Ubuy. Ние предлагаме динамична гама от мобилни телефони с различни спецификации, които да отговорят на вашите индивидуални вкусове и предпочитания. Предлагаме множество марки мобилни телефони, за да ви осигурим страхотно изживяване на конкурентни цени. Намерете мечтания мобилен телефон тук и изпълнете желанието си да общувате със стил.

Показване на повече

Нашата селекция от лаптопи за игри осигурява неспиращо забавление за цялото семейство. Помага ви да осъществите връзка с творческите си умения, да се отпуснете и да им се отдадете. Висококачествените процесори и звукови системи в лаптопите предлагат потапящо игрово изживяване, както никога досега.

Показване на повече

Подобрете външния си вид и индивидуалност с нашата екзотична гама от маркови продукти за красота, които ви осигуряват страхотен комфорт и удовлетворение. Нашите продукти са преминали подробни тестове, за да гарантират, че са подходящи за кожата и осигуряват дълготрайна красота. Изглеждайте красиво и се чувствайте страхотно с правилния избор.

Показване на повече

Време е да направите подобрения в дома си и да го направите по-добър от всякога. Следователно нашата колекция от продукти ви помага да направите дома си по-оживен и красив. Разполагаме с голямо разнообразие от цветове, дизайни, текстури и форми, които да отговарят на вашия декор и да добавят блясък към вашия дом.

Показване на повече

Всички видове офис продукти са налични в нашата колекция. Не е нужно да търсите другаде, за да намерите някой от вашите офис консумативи. Тук в Ubuy ще намерите висококачествени продукти на разумни цени, които да отговарят на вашите специфични изисквания.

Показване на повече

Ти купуваш, ние доставяме.
Купете чуждестранни стоки от популярни световни марки онлайн в България


Ако търсите портал, който ви позволява да купувате международни продукти и чуждестранни стоки онлайн, докато релаксирате в уюта на домовете си, тогава Ubuy е правилното място за вас. Поддържаме изискванията на клиентите на върха, като същевременно предоставяме бързи и задоволителни услуги. Пазарувайте онлайн продукти с известни международни марки и ги получете с доставка.

Бъдете в крак с актуализациите!
Възползвайте се от ексклузивни оферти за онлайн пазаруване и отстъпки за вносни продукти в Ubuy


Сдобийте се с автентични луксозни марки и вносни стоки онлайн на разумни цени от нашия онлайн магазин за пазаруване в чужбина. Възползвайте се от невероятните сделки и оферти, които предлагаме в специални дни и различни поводи във всичките ни категории. Защо да чакаш?. Грабнете своята златна възможност и спестете значително от всички покупки, които правите от глобалната платформа за пазаруване на Bulgaria днес.